Website Tweede Divisie

De Tweede Divisie is na de Eredivisie en de Jupiler League de derde hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Eyecons in Amsterdam zorgt voor de registratie van de wedstrijden en de exploitatie van de media-, marketing- en datarechten. Ook voor deze competities bestaat een grote fanbase, samen met Eyecons hebben wij een website gerealiseerd die zorgt voor meer betrokkenheid van deze fans en efficiënte distributie van digitale content.

Allereerst hebben we technische koppelingen gerealiseerd met Opta Sports en Youtube om de website automatisch te kunnen voorzien van respectievelijk live wedstrijd data en video-content. Vervolgens hebben we de huisstijl van de Tweede Divisie, voor zover deze bestond, opgefrist en uitgebreid. Op basis hiervan hebben we een aantrekkelijke responsive website ontworpen en gerealiseerd.

Directe koppelingen met sociale media en zoekmachine optimalisatie dragen bij aan het vlot bereiken van een hoge positie in Google. Het is voor fans mogelijk om in te loggen en hun club te volgen. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan polls en quizzes en worden ze dagelijks op de hoogte gehouden van de Tweede Divisie. Door een efficiënte samenwerking met het team van Eyecons kan vlot worden doorontwikkeld en wordt de site steeds verder geoptimaliseerd en uitgebreid.

Publiek opbouwen of uitbreiden?

Neem contact op