Website Absolut Kitchen

In 1983 nam Ruud Philipsen het Haagse filiaal van Jan des Bouvrie aan de Denneweg in Den Haag over samen met zijn toenmalige bedrijfsleider. Ze startten er een van de eerste shop-in-the-shop formules. Ruud deed keukens en dat groeide snel uit tot een eigen bedrijf aan dezelfde Denneweg, Absolut Kitchen. Nu werkt hij vanuit zijn geheel vernieuwde studio en daarbij hoort een goede online presence.

Doel van de website is klanten een goed beeld te geven van de werkzaamheden, hoe een ontwerptraject eruit ziet en wat het eindresultaat kan zijn. We kozen voor strakke vormen die passen bij het Italian design wat kenmerkend is voor Absolut Kitchen. Ruud voorziet zelf in de invulling van de content en het Facebook account, daarvoor hebben we hem een aantal handige tools in handen gegeven en wegwijs gemaakt in Google Analytics.

De website boekt meetbare resultaten, werkt prettig op zowel desktop als mobiel en is het bewijs dat voor vrijwel ieder budget een mooi product kan worden gerealiseerd. Immers, als een website voornamelijk dient als visitekaartje zullen budgetten anders worden verdeeld. Desalniettemin is er veel mogelijk, we hebben een maatwerk template gerealiseerd voor Wordpress en onze expertise beschikbaar gesteld voor ondersteuning en technisch onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op