Kedin UX Design

Studio Novo heeft voor Kedin de gebruikerservaring (User Experience) ontworpen van de klant- en gebruikersomgeving. Daarnaast verzorgden we front-end Development.

Bekijk case

Bekijk case

Waarborg Holland

Voor WaarborgHolland hebben wij een belangrijk deel van de service naar online verplaatst. Het invullen van borderellen gebeurt nu digitaal middels een rechtstreekse koppeling met de backoffice.

Bekijk case

Bekijk case

Tweede Divisie

Voor de Tweede Divisie hebben we een website gerealiseerd die direct gekoppeld is met de Opta data- en Youtube Content API. Fans zijn in staat in te loggen en hun club te volgen.

Bekijk case

Bekijk case

Absolut Kitchen

Studio Novo realiseerde een fraaie online presence voor interieurarchitect en keuken-specialist Ruud Philipsen.

Bekijk case

Bekijk case

Southfields

Studio Novo heeft voor Southfields een website ontworpen en gerealiseerd waarop zij hun diensten kunnen etaleren. Daarbij volgden we de richtlijnen van de corporate identity.

Bekijk case

Bekijk case

Balancing Motions

De website Balancing Motions is in 2015 opgericht door manueel therapeut Adriaan brouw en helpt mensen met rug- nek en werkplek gerelateerde klachten. Een slimme combinatie van Woocommerce en Vimeo Plus.

Bekijk case

Bekijk case

WerfSelect

Ontwerp en realisatie van de corporate website van WerfSelect. Een sterk netwerk van de allerbeste marketing-, communicatie- en salesprofessionals.

Bekijk case

Bekijk case

Uitgelichte cases

Onze projecten zijn divers en variëren in omvang. Over het algemeen verzorgen we de totale aanpak van concepting en design tot realisatie. Anderzijds geven we regelmatig een website of app een technische of visuele opfrisbeurt, laten we er een campagne op los of breiden we de functionaliteit uit. Om een beeld te schetsen van onze werkzaamheden worden hieronder een aantal cases uitgelicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op